середу, 10 квітня 2013 р.

Рефлексія. Модуль 10.

Під час тренінгу, а саме модуля 10, ми провели останю на мою думку педраду...Ми зробили вже остаточний план вивчення теми та план реалізацію проекту. Підвели підсумки нашої проботи за 10 модулів. Потім завантажували всі вчительські та учнівські роботи на гугл-докс.

Рефлексія. Модуль 9.

Працювали в групах, Виконували вправу 1 (модуль 9), обговорили як я буду використовувати знання, які отримала на тренінгу в подальшому... Заповнила в плані вивчення теми деференціацію навчання...Створювала презентацію учня та вчителя . Вносили зміни до плану (удосконалювали)

понеділок, 1 квітня 2013 р.

Рефлексія. Модуль 8.

Сьогодні знову працювали в парах, переглядали приклади учнівських робіт, працювали над новою педрадою, вивчали стратегії оцінювання, переглядали та вносили зміни до плану вивчення теми, виконували вправу 4, розробляли інструменти оцінювання учнів.

Рефлексія. Модуль 7.

В модулі 7 я працювала над педрадою, знайомилися з презентаціями учнів, з буклетом, планувала та розробляла приклад учнівської роботи, вносила зміни до плану вивчення теми, переглядала блоги своїх колег. 

Рефлексія. Модуль 6.

Сьогодні я опрацювала педраду модуль №6.  Створила іменне посилання на ВІКІ, посилання на свій блог. Намагалася створювати опитувальник за допомогою сайта ГУГЛ.. Додавала та видаляла гаджети на свої персональні блоги. Продовжила працювати над планом проекту. 

пʼятницю, 29 березня 2013 р.

Рефлексія. Модуль 5.

У цьому модулі ми познайомилися з педрадою на вікі - сайті, переглянули презентації колег, працювали в парах, обговорили як використовувати інтернет для роботи над проектом, з'ясували зміст поняття "авторське право", вияснили як оцінюються інтернет-ресурси, презентації, публікації. Намагалася створювати у ворді форми опитувальника (але більше сподобалися зразки у гуглі). Детально працювала з планом...

Рефлексія. Модуль 4.

На цьому занятті ми працювали в парах, обговорювали основні запитання проекту з колегами, познайомилися з формою оцінювання в е-посібнику, створила документ З-Х-Д та опублікувала його на гугл-доксі, виконували вправу 1.2 в модулі 4. Сьогодні я створила презентацію про основні ідеї теми. Ознайомилася з презентаціями учня та вчителя.